GRILLRESTAURANT SAMIRA II

Recentebeoordeling


4 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillrestaurant Samira II. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 7:24 Goed
21 jun 2024 om 20:19 Je kan een opmerking bij je bestelling plaatsen maar als deze niet word nageleefd wat heeft het dan voor nut ook verschillende smaken knoflooksaus in 1 bestelling de ene was zuurder als de andere ga toch wel nadenken om het voortaan ergens anders te
14 jun 2024 om 19:18 Redelijk eten en warm bezorgd, maat patat moet je niet in zo'n luchtdichte verpakking doen, wordt het slap van!
1 jun 2024 om 20:45 Heb twee uur gewacht in totaal op mijn eten. Ben op een gegeven moment gaan bellen,ze wisten niet waar het mis was gegaan. Bestelling opnieuw doorgegeven. We komen het zo brengen, nog meer dan een half uur gewacht. Nooit meer hier bestellen!
23 mei 2024 om 22:57 Wat een chagrijnige bezorger hebben jullie. Het eten was ook niet erg op smaak.
7 mei 2024 om 9:42 GRILLRESTAURANT SAMIRAII FOOD TASTE GOOD.
30 apr 2024 om 20:20 Top en goede hoeveelheid!
28 apr 2024 om 12:00 had een kipsatemenu besteld maar had een shoarmamenu gekregen. De andere bestelling was wel goed.
27 apr 2024 om 9:25 Twee broodjes ipv één zou welkom zijn!
21 apr 2024 om 11:39 Grote bestelling gedaan.... Was op tijd, warm en alles was compleet. Heerlijk gegeten..
8 apr 2024 om 20:43 Was weer top, fijne bezorging
23 mrt 2024 om 2:26 Bestelde turkse pizza doner. En turkse pizza shoarma zonder sla en rauwkost. Kreeg twee turkse pizza doner met alles erop. En beide niet warm