GRILLRESTAURANT SAMIRA II

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillrestaurant Samira II. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 9:24 Goed Syper
25 sep 2022 om 11:34 Heel slecht!! Eten was KOUD! Er was niet naar de bijgevoegde opmerking ivm alergieen gekeken dus hele bestelling zo de prullenbak in. En telefoonisch niet bereikbaar. Ik bestel hier NOOIT meer!!
17 sep 2022 om 8:06 Jammergenoeg werd er niet gekeken naar mijn online opmerking bij broodje gezond GEEN HAM!!! Er zat toch ham op, Pfff
16 sep 2022 om 20:41 Shoarma was droig en geen smaak aa patat droog oud vet gebakken sla was niks en knoflook was ook niet lekker zonde van me geld
12 sep 2022 om 19:11 Falafel schotel was top, knoflooksaus en uiensaus waren ook super lekker
2 sep 2022 om 7:28 Echt zonde van het geld. Alles wat we besteld en gegeten hebben was matig tot slecht.
2 sep 2022 om 7:14 Wat heerlijk eten en bezorging was prima
7 aug 2022 om 20:44 Was weer super lekker en bedankt voor de fles wijn en de heerlijke cola
30 jul 2022 om 19:49 Heel duidelijk in de opmerking geschreven wat we wilden en dat was bv een kapsalon zonder kaas en wat denk je natuurlijk zat er kaas op
29 jul 2022 om 6:54 Niet te vreten, zonde van m’n geld
28 jul 2022 om 12:15 Lekker eten
28 jul 2022 om 8:54 Shoarma was erg zout, niet de kwaliteit die ik gewend ben van Samira.